reg_medlem2 
 
printable Utskriftsvänlig sida
Här har alla chansen att ställa frågor eller komma med positiv kritik. TIPS: Uttryck er gärna ÖDMJUKT så slipper läsarna känna sig irriterade redan innan de förstått vad ni egentligen vill ta upp!
 
 
 
forum_public_activity_icon  
Diskussionsinlägg  (senaste visas överst)
 
paged_firstFörsta
paged_prevSidan av 8paged_next_offSistapaged_last_off
tlNyhet upplagd
tr
pixelEn lägesrapport har blivit upplagd på första sidan nu. Jag är ledsen att det har dröjt...
 
Claes Löfqvist - Fredag 22 Okt 2004
pixel
bl br
tlVad händer...
tr
pixelHej.
Är lite nyfiken på vad som har hänt den senaste tiden, man har inte hört så mycket...
 
MVh
Mattias
 
Måndag 18 Okt 2004
pixel
blbr
tlAllt är av intresse
tr
pixel Om du ligger inne med kunskap som vi andra kan dra nytta av så är vi så klart intresserade. Om du vill så kan du pilla ihop ett dokument som jag sedan kan HTML'a till och lägga under Information-sidan.
 
Vi måste tyvärr ha skrivna avtal då banken skall ha ett utav de påskriva papperena.
 
Alla delar utav den här sajten byggs upp via PHP och MySQL. Vissa delar ligger lagrade som html-sidor eller html-fragment, men det är alltid ett PHP-script som ser till att hyfsa till det innan det visas för någon.
 
Claes Löfqvist - Tisdag 28 Sep 2004
pixel
blbr
tlFormulär mm
tr
pixelHej Claes!
 
Kom att tänka på att det vore ju väldigt behändigt om man kunde göra sin anmälan till Kareby FastNet via ett formulär här på sidan, du verkar ju vara haj på web, tror inte det skulle ta dig många minuter att lösa det, ett online formulär är ju inte mindre bindande än en blankett på papper.
 
Tänkte samtidigt kolla om det finns intresse för mer information kring IP-telefoni, jag har lagt ganska lång tid på att prova olika utrustningar från olika leverantörer då jag spenderar ca en vecka i månaden i Spanien med att bygga trådlösa bredbandsnät i ett område där det inte finns några telefonledningar. Har genom detta samlat på mig ganska mycket information inom detta område både om utrustning, tjänster och leverantörer vilket jag skulle kunna sammanställa om det finns intresse för det, tyvärr är det inte så enkelt om man vill bevara sin datasäkerhet.
 
MVH
Thomas Schulz
 
Måndag 27 Sep 2004
pixel
bl br
tlEmail adresser forts...
tr
pixel SPAM är ju ett problem, är väl medveten om detta då vi "hostar" ett 30-tal domäner MEN de flesta spindlar kan bara söka av statiska sidor och inte sidor genererade av information från en databas driven sida. Har inte kollat så noga vilka delar av den här sidan som är databas driven men kan ju se att detta forum körs med PHP och MySQL
 
Thomas Schulz
 
Måndag 27 Sep 2004
pixel
blbr
tl Spam
tr
pixelE-postadresser är tyvärr inte så käcka att lägga ut på hemsidor då det drar till sig spam som en läskeblasksapparat drar till sig getingar. Det finns e-mailadress-sökande spindlar som funkar på samma sätt som ex. Googles spindel gör. Syftet är att samla in adresserna för att sedan sälja dem till företag som vill spamma. Volvo och många andra storföretag förbjuder därför sina anställda från att exponera sina e-postadresser på ett sådant vis.
 
MEN eftersom vi försöker vara tillags på alla de sätt och vis  ;-)  så har vi skapat en temporär e-postadress och kopplat ett menyval (Kontakta oss) till dito. Vi kommer att titta till den brevlådan då och då! Välkomna att höra av er...
 
Claes Löfqvist - Onsdag 22 Sep 2004
pixel
blbr
tlMail adresser
tr
pixel Fick igår reda på det här projektet,kul att det finns intresse för detta utanför tätorten. Det som slog mig när jag läste här var att det fanns angivet vilka som var projektmedlemmar men inte vilka mailadresser dessa personer kan nås på.....hmm det handlar väl om internet eller....
 
Nej dags att fylla i anmälan, hej så länge.
 
Thomas Schulz
thomas.schulz@vrb.se
 
Onsdag 22 Sep 2004
pixel
bl br
tlÅterhämtning
tr
pixel Vi skall ta fram en karta som visar var vi som anmält oss finns någonstans. Det verkar som om vissa områden har väldigt god uppslutning emedan vissa områden är väldigt glesa. Förmodligen behövs det mer information i sådana områden. Vi vet att i vissa områden har pratglada människor (säkert i all välmening) spritt ut en helt felaktig bild om vad nätet innebär. Bl a att man först skall betala 20 000 kronor och därefter närmare 400 kronor i månaden... ofta tar de upp ADSL som ett billigare alternativ!
 
Vi måste få fram rätt information! 310 kronor i månaden INKLUDERAR investeringskostnaden. Faktum är ju att fibernätet blir både mycket bättre och MYCKET BILLIGARE än ADSL.
 
Nåja, nu när jag har skrivit av mig lite... Vi har för tillfället drygt 130 avtal påskrivna. Vi har varit tvungna att återhämta oss lite och därför har arbetstakten sjunkit under några veckor, men nu skall vi upp på spåret igen. En närmare kontakt med Kungälvs Energi har upprättats och vi skall försöka samordna våra markavtal samt komma överens om detaljerna runt vårt samarbete med dem.
 
Men framförallt måste vi nu försöka besöka stugorna och ta kontakt med alla som sagt sig vara mycket eller något intresserade och se till att de skriver på. Detta är ett tidsödande arbete så att om ni känner någon som vill vara med men inte har skrivit på, ge dem en vink om att projektet sparar MYCKET TID om de tar kontakt med oss och överlämnar avtalen och reversen påskrivna.
 
  Mvh  Claes Löfqvist
 
PS: Vi behöver mer folk som kan jobba med sina områden (ett ypperligt tillfälle att lära känna sina grannar). Hör av er om ni vill bidra på något vis!!
 
Claes Löfqvist - Torsdag 16 Sep 2004
pixel
blbr
tlAnmälningar
tr
pixelHej.
 
Hur många är det som har anmält sig nu?
 
/mattias
 
Onsdag 15 Sep 2004
pixel
blbr
tlRensat
tr
pixel De inlägg som hade skrivits här hade blivit för gamla för att fortfarande vara intressanta, så jag tog och rensade upp i Forumet. Ställ gärna frågor som ni undrar över här...
 
Claes Löfqvist - Lördag 11 Sep 2004
pixel
bl br
tlVälkomna
tr
pixelHär finns nu ett forum där vem som helst kan skriva av sig. Grova ord, påhopp och annat oväsentligt undanbedes vänligen men bestämt. Eder webbansvarige förbehåller sig givetvis rätten att radera inlägg som av något skäl inte hör hemma här!
 
Claes Löfqvist - Tisdag 24 Aug 2004
pixel
blbr
paged_firstFörsta
paged_prevSidan av 8paged_next_off Sistapaged_last_off
 
tl pixel tr
pixel
Maj 2021
  TiOnTo Fr
v172627282930 12
v1834567 89
v19101112 13141516
v2017181920212223
v2124252627282930
v2231123 4 5 6
 
pixel
bl pixel br
tl pixeltr
pixel
 
Statistik
 
Medlemmar327
Avtal 323
Inblåst fiber325
Fastigheter572
pixel
blpixelbr